Alltomkirsten

2015-05-13
19:35:10

...

Sista dagen i köket på tlycke skolan nu. Åh så roligt 😁. Men oj vad ont i fötterna och trött i huvudet jag har.  imorgon väntar kristiflygar och jobb i hemvården 7-11. Sen mys med barnen hos mormor som passar några timmar.  

Tänka sig vilket skit väder vi har!  Snart semester och har massor som måste göras med huset.  Ska åka till tippen och måla fönster . Och några dagar i Kalmar.   ❤

Nästa vecka väntar hlr utbildning och massa fix. Måste måla sista på Idas säng bla.  

Och jag är kluven... Har varit inne på Grundlärare med inriktning fritidshem ett tag...Och igår läste jag att på en skola kunde undervisnings ämnet vara hemkunskap.  I den utbildningen får man undervisa i ett ämne dvs sin specialisering. I klass f-6.  Borde ju finnas något någon kurs till så man kan f- 9 också. Hade varit kul!  Nackdelen... Lönen.... Inga ob vilket betyder med csn lån för jag ut ungefär som nu...om den inte finns distans.. Finns på halvdistsns från Malmö men där finns inte hemkunskap utan bara bild, idrott o.musik. Hm...  Bekymmer bekymmer.  Men big question ...ska jag försöka mig på högskoleprovet en sista gång? Och går det Inte så får jag satsa . 


En annan sak. Bilden visar hur det ser ut så fort jag sätter mig i.soffan . Det mina Vänner är KÄRLEK 💕 Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: