Alltomkirsten

2011-02-28
15:06:24

sjuk mamma och bort tappad bok,

då vart denna helgen gjord. dock spenderade vi den hemma för vaken jag eller Ida var på topp!!:) men hon är på bättringsvägen nu iaf. värre med mig kanske men va fan så länge Ida har de bra är de väl skit samma hur jag mår?!

var på intervju i höganäs innan, vet inte direkt om man kan kalla de intervju. men de hon sa iaf att hon skulle kolla behovet och höra av sig om bredvid gång. alltså vet jag inte riktigt om jag fick det?! aja, väntar iaf på ett samtal till från ett vårdboende här i höganäs tror hon skulle ringa strax.

yes , inget annat nytt förutam att biblioteket tappat bort boken jag resarverade för 3 veckor sen som jag var TVUNGEN att ha idag. SUCK!! hatar när de strular. har jag otur blir det alltså upsatts fredag natt igen!! åhh!!
nåja...
2011-02-26
12:28:12

aldrig mer vårdcentral...

igår blev Idas andning sämre, började pipa och ha sig. så jag bestämde att åka till barnakuten. först tänkte jag att de lär ju tycka jag är nojjig som åker dit. men jag är mamma och det är mammans uppgift att oroa sig!!

väl där fick vi väga och kolla hennes syresättning som var bra! sköönt! sen när läkaren väl kom.... så sa han att hon skulle inhalera (andas) astmamedicin. det kunde vara så mycket sa han, men eftersom hon är så liten bedömde han att om det blev värre eller samma igen skulle de bli vidare utredning. men iaf, så efter hon inhalerat kunde hon andas.  allt... eller allt haha detta händer under 5 timmar.och inte nog med de när vi skulle hämta ut medcinen hade han inte skickat receptet så då fick vi vänta 40min för att apoteket skulle få tag på läkaren. suck!!

läkaren sa att bricanyl hjälper inte så såna små och iregel alla som kom dit med andningsbesvär hade fårr bricanyl av vårdcentralen. är så juskt trött på att man inte kan lita på sjukvården. nästan gång akuter direkt.

men som sagt nu får hon inhalera 8ggr/dygn eller vid behov men max 8ggr. hon behöver det gör hon, min snäcka men hon sov hela natten i natt så det behövde hon :)
2011-02-24
12:43:12

sjukstuga. :(

Ida var inte bättre idag så jag bokade en tid på delfinen ( vårdcentral) och de var hur trevliga som helst. dock visade sig det att Lillan hade dubbelsidig öroninflamation. :( och slem i luftrören så pencilin i 10dagar och brincanyl.  mamma lilla tjej! hon är som vanligt annars förutom att mar inte är poppis men vem vill käka när man är sjuk liksom. bara flaskan som duger. vi gick upp kl 05 i morse och sen dess har hon käkat 150ml. en portion på 240 smäller hon lätt i sig i vanliga fall. mammas lilla bebis!! usch!!

Och idag är en bra dag annars för jag fick ett telefonsamtal om en til intervju på ett vårdboeende. här  i höganäs. så dit ska jag på måndag. ska kola runt lite om någon vill titta till snutt så länge!  spännande.
nnu har jag alltså 3 intervjuer så hoppas nu att jag kan inmponera på någon!! :)  kan ju berätta hur de kändes i morgon iaf.

ida pluttan vilar nu, så jag ska kolla lite om jag kan hitta lite tips på vad man kan tänka på vid en intervju. vill så hemskt gärna ha 2 max 3 nätter i veckan. det drygar ut föräldrapenningen en heldel och så sparar jag dagar och kan vara hemma med min prinsessa lite längre. =)

yes yes!  middag idag , antingen lasange på bacon eller farlukorv. sjukt gott!! :)before and after. kämpa kämpa kämpa!!