Alltomkirsten

2012-07-29
20:06:11

mysigt

oj vilket helg ;p haft massa besök och mys! nu har iaf theo blivit döpt i guds namn , eller typ.. nackdelen denna gången & egentligen på Idas dop med är att min släkt vid ett bord & dannys vid ett. så om vi skulle gifta oss gör vi det i hemlighet, ni kan ju tänka er vilken stel bröllops fest det blivit ;) men det är ju deras förlust. hehe!

var på festivalen med , med moster. var faktiskt skit kul tills jag blev så sjukt besviken så det inte var klokt. blir faktiskt riktigt ledsen när jag tänker på det.
nåväl vi hittade ett gammalt ragg till mig, haha som spelade musik. detta ragget hade jag innan jag träffa danny så jag var 14-15år. haha!! sen träffa moster en tysk som hon spelade lite dart med och så sen hände något lustigt.
vi stod vid ett stånd med spådamer, när en kvinna i kanske 50-60års åldern kom fram till oss, helt okönd och börjar spå min hand. enligt henne har jag dubbla livslinjer och kommer bli väldigt gammal. jag har mycket tur i mitt liv och är väldigt kärleksfull.
jag belv bara ännu mer sugen på att gå och spå mig. ska skriva upp de på min vill-lista. ;P
sen klappade vi fina polishästar. han ville äta upp mig den storekrabbaten. lite läskigt med hästar. ;p
hände massa mer och sen var vi hemma vid 01 kanske. så blev inte jätte sent direkt.
gillar att göra saker med moster, blir lite som den vän jag trodde jag hade typ. ni förstår. eftersom det skiljer 6år mellan oss är det faktiskt kul tycker jag.

nåväl moster blev även theos ena fadder, tillsammans med dannys bror. blev bra faktiskt. och mamma fick lite tårar i ögonen och det började vattnas i mina med. när vi lyssnade på sonja aldens välkomen. puh!

nu har jag iaf betalat räkningarna så ska dricka lite te i lugn och ro nu innan sängen.
2012-07-25
13:21:43

haha

herregud så jobbigt, först söker jag den utbildningen jag vill & sen efter några samtal vet ingen om ens utb exicterar och då söker jag tre jobb, får intervju på 2 av dem. tackade nej till ena intervjun men den andra gav mitt jobb.. hmm och det slutar inte där. ringer åter igen om utbildningen och tjejen säger grattis du börjar den 20 augusti.. hmm.. jaha? skruvat läge :P
2012-07-23
14:48:17

kul

vill så mycket..som vanligt. ;) men idag är jag tvättpiga...passa på att tvätta sängkläder &sånt när solen värmer. torkar på nolltid :) ska steka kotletter till middag och ikväll blir det storhandling..hurra :D haha! nååja..

i morgon eller på onsdag måste jag ta mig till väla/familia. Ida har fortafarande ingen fin kläning till dopet. aj aj aj! blie spännande. ensam med en trotsig tjej och en gnällpetter. hehe.. nåja, blir ett litet äventyr i sig.

sen på torsdag ska det fixas och donas lite. ja det blir nog bra.

och nu har JAG bestämmt och lite danny med då, vem som ska hålla theo osv så får kanske ringa och kolla med personen i fråga med. hehe.

yepp yepp