Alltomkirsten

2011-06-28
21:31:36

pluggtime

Blev en lång promenad idag. gick ner till stranden och guuud med folk. och varmt var det men mysigt. Ida är ju duktig på att ta av sig hatten men den satt på ganska länge innan vi fick bråka om den ;) älskade barn!!

kollar house just nu, måste säga att jag älskar den serien!! :) Ida nannar sen 19.45 tiden ungefär som vanligt med andra ord. och mannen är i garaget så Egen tid är underbart! men jag har kollat igenom lite uppsattser och prov för i morgon blir de betygsamtal i kursen socialt behandlingsarbete. tyckete inte det var så mycket att kunna men det lär jag ju märka i morgon. ska bli SÅ skönt att få den kursen ur världen. i morgon kväll blir det även ett stort prov, har några timmar på sig att göra det fast det är i kursen omvårdnad.  sen blir det inget mer plugg i veckan.
ska försöka hitta praktikplats.. lätt i sommartider. well ska göra ett försök.

nej House nu sen jordgubbar och sängen! :)
2011-06-28
11:36:14

ångest

beslutsånget... har typ smsat till alla i mobilen men ingen kan/vill göra något. trååkigt!
så nu funderar jag på vad vi ska göra. var sugen på antingen en tur till väla, måste enda till biltema, eller promenad. men är så rädd för att hjärtat ska bränna sig i solen. går inte att ha henne 100% borta från solen när hon åker vagn. mitt barn har en egen vilja, haha  om jag använder parablyt till vagnen så drar hon ner det så det är ingen ide men frågan är om solkrämen 50 hjälper.
får fundera på vad jag vill vi ska göra idag.

i morgon kommer mamma och jag ska ha betygsamtal. på torsdag son barnträff och fredag blir de extrajobb och mysa med hjärtat. skulle bli 30 grader i skuggan. puhh. då får Ida bada sin pool. sen är det jobb hela helgen. jag har faktiskt inte en enda ledig helg på hela juli. men men what to do? blir goa extra pengar i augusti sen.
och i morgon blir tösen 10 månader!!
2011-06-27
09:53:01

mysig helg!

oj oj oj va vi käkat hela helgen.. mat mat &mat. haha troddee jag hade gått upp minst 2 kg men icke. =) väger mindre än någonsin. haha så kan det gå. härligt!!

Mysig midsommar! fullrulle dock. mycket his och dit. men det gör inget så tråkigt väder endå! men nu så ska det bli bättre! skönt!

igår var vi och kollade bilbarnstol till Ida. babyskyddet är ju rekomenderat till 0-9månader 0-13 kg snart är Ida där men herreguuuud vilken djungel?! fanns ju massor! med stödben utan stöd med men rygg läge osv. hittade iaf en men provade den i vilen och visar sig att stolen når ända upp till backspegelen?! alltså måste vi överväga att ha  loppan bak. inget jag vill när jag kör själv med henne , andra alternativet är att byta bil. HAHA!! får verkligen fundera!
var även på ikea och lite så köpte barngrindar till trappan med. var på tiden! måste dock köpa en förälngning till den ena men det fixar jag och snuttan i veckan. ska ni till stan på bebisträff antagligen om vädret blir fint och sen måste man ju kolla lite på reean med. nya bhar och kanske ett par jeans och något par shorts. och lite fint till prinsessan!
älskar rea!!

har endel plugg denna veckan med. 2 prov och ett betygsamtal. suck och pust men sen är det en upgift till sen lite sommarlov. sen fullrulle igen med sista kursen och därefter färdig undersköterska. ska bli härligt! kan man söka massa fasta jobb. inge kul att vara timmis nu när man har familj.

ska stor handla idag med är ju mååndag. trååkigt.!!