Alltomkirsten

2015-03-31
16:19:09

..

Slutade tidigt idag så vi myser.  Det pysslas och övas att vara utan blöja.  Fisk till kvällsmat när pappa jobbar sent.  Gäller att passa på!  😍 

 Älskade ungar ! 


Är riktigt trött idag ,längtar efter att alla måsten ska bli färdiga så jag kan slappna av i soffan med lite te. 

Köpte föresten chiafrö innan så har blandat ihop en pudding till imorgon . Ska bli spännande att prova . Har velat göra det så länge . 
Gjorde en vanilj nu. Ska prova kokos och en med choklad också innan jag bestämmer om det är värt pengarna . 
2015-03-31
10:24:20

..

Idag är det tröttigt i ögonen. Meeen snart helg igen.imorgon är ett stort skämt också för den delen.  1e april.  

Igår innan jobb o dagis fixade jag i köket o ida ritade. Var av hon frågar " vad kommer efter K i kurt? " och jag svarar och sen frågar hon vad kommer efter...osv sen visar hon mig! Skrivit Kurt helt själv och ritat en jätte fin teckning till honom för han " fyller ju år efter theo mamma "  så den vill hon slå in till honom. Min duktiga tjej!  
Helt galet faktiskt, redan april. Redan 2mån gått av min tjänstledigt.  Så spännande tycker jag att få prova mina vingar! 

Nästa högskoleprov är 24/10 inför vårterminen. Får ta ett beslut om jag ska satsa eller vänta ett år till innan jag har en chans att påbörja min framtid.  Är lite inne på att köra stenhårt!  Vi får se! 


 
2015-03-30
09:18:43

...

Helt ärligt!  Känner mig väldigt kränkt. 12maj är negerbollens dag. Och tydligen får man inte kalla det negerboll.  Jag är uppväxt med denna goda boll. 
Jag har aldrig haft en tanke på att det skulle förknippas med mörkhyade.  Det är ju en god boll gjord av kakao. Ingenting jag får till en.mörkhyad person iaf. 

Då känner jag mig kränkt av alla förut fattade meningar. Bars för jag gillar negerbollar så är jag rasist. Då tycker jag att de är rasist jänt emot mig! Det är ju inte mina tankar det är fel på.