Alltomkirsten

2010-06-30
20:41:28

oväntade utgifter.

vilken dag. blir inte som man tänkt sig. hehe.  iaf så i morse var vi på husvisning. haha säger jag bara. mäklaren sa att det var taket som skulle bytas när vi kollade på de var de rivningsobjekt. så det blir inget med de. skit mysigt läge i mjöhult, men man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins.
sen kollade jag lite på nätet och upptäckte att vi kan få ner priset på bebissakerna om vi handlar spjälsängen på ikea istället. sagt och gjort vi åkte dit och köpte en skit fin vit säng.  ( fick en vit precis som jag ville ;) ) sen skulle vi fika med mamma men jag sa till sambon vi kan ju köra in om babyland och kolla lite innan vi åker till mamma så hon hinner hem från jobb. jovisst slutade med att vi bokade vagn,babybilstol. fick ett fint paket pris med vagn, vagga,bilstol,babyvakt, filt, sängkläder,napp,nappflaska och bady med byxor och mössa. jahapp. blir inte alltid vad man tänkt sig men nu är de ordnat iaf. känns skönt :) en gråvagn blev de iaf.

nu är det bara ullared kvar, då ska vi handla,åkpåse, skötväska, babygym babysitter,ammningsinlägg, spjälsängsskydd,madrass ( blir kanske på jysk) täcke,kudde,sängkläder. kanske något klädesplagg till. och sen badbalja, sen sån vad heter de nu, bebisen kan ligga på när man byter blöja. lång lista. men ska handla mer på ullared till hemmet ni vet, de nödvändigaste, plastpåsar,tvättmedel,sköljmedel, stora bindor, foliè, kanske något klädesplagg. känns dock inte så lönt att handla till mig då jag inte vet hur min figur kommer vara efter. nå det lär ju bli någon tusen lapp iaf. peppar peppar vilken dyr månad. haha

ny bil, och alla bebissakerna. men men, man måste ju ha de . är ju inte så länge kvar och man vill ju endå ha sakerna hemma när liten kommer. känns så spännande alltihopa. hehe

sambon ville sätta ihop sängen nu. kan tyckas lite tidigt men jag är glad att han är lika glad som mig över detta. :)

snart ska ni få en ny bild på min lilla mage =) blir när de finns tid. just nu myser vi som sagt av ledighet. får passa på!! :)  jobbar ju i helgen igen. sen börjar sambon jobba igen och nästa vecka har jag inget mer jobb, dock sa jag att ring bara dagen innan så kommer jag. så vi får se.

2010-06-29
20:17:32

snabbis

hej där i stugorna!

jobbat idag som sagt! sen tyckte min fina sambo att vi skulle till förmedlingscentralen i tyringe. sagt och gjort nu har man vatt där mer. hjärtat handlade medan jag inte hittade något roligt. sparar heller till ullared den 19onde =) man känner verkligen inte för att göra någonting i denna värmen. puuhh! trodde aldrig de skulle vara så här jobbigt att vara preggo på sommaren.
skriver snabbt eftersom hjärtat skulle hämta toning i garaget sen ville han tona rutorna på min bil. får se om de blir bra, hehe han säger " gör så " och jag gör så men sen blir de endå inte som han vill ha de. hehe men han lovade att vara snäll om jag höll honom sällskap. hehe.

i morgon är  jag som sagt ledig. skulle til förmedlingscentralen då men de blev ju idag så får se vad vi gör i morgon.  nu har vi ju kollat outleten i höganäs, fikat på kakis , shoppingrunda på väla och ikea samt fikat på väla. sen  för någondag var vi nere i mölle och tog en glass. värsta goda. men fick sjukt ont i magen tyvärr.
2010-06-29
06:39:45

graviditeten

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2010-09-14

Barnet blev till omkring: 2009-12-22

Du är i vecka: 30

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 29 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 77