Alltomkirsten

2010-05-31
15:09:30

när jag fick reda på att jag var gravid..

den 2 november opererdes jag. gick ner ungefär 15kg på en månad. och den 7 januari 2010 gick jag in på toa och tänka " äsch nu är mensen se typ 2 dagar lika bra att testa" har gjort 20000st test innan så jag var ganska säker på vad resultatet skulle bli. testade med ett biligt test och efter en stund när jag satt där i mörkret på toan så såg testet inte ut som de brukade. hjärtat började slå och jag slängde upp toa dörren och visaade danny. men jag sa " det är inbte säket de stämmer fär det är ett billigt test" 

hela dagen var bara en hel stor bubbla. jag fattade ingenting. inte kunde de stämma?!  efter jobb köpte jag ett digitalttest och  morgon efter den 8 januari gick jag upp jätte tidigt för att testa. och inom 2 min stod de " GRAVID" i rutan. blev glad och orolig på samma gång.  började skratta... slängde upp dörren til danny... gav honom testet och att få se hans min var bara så underbart!! vilket leeende. !! oslagbart!! beslutet var självklart. men klart  var man orolig . så jag kollade med alla möjliga läkare om hur de skulle fungera med en graviditet och operationen och alla sa: " det är du som kommer må dåligt. fostret kommer ta den näring den behöver i förstahand"
sen började de jobbiga... att bara tanken att berätta för mamma var jobbig. var beredd på att hon skule bli arg och slå danny med en stekpanna xD

jag och mamma. jag innan operationen nä r jag vägde som mest. äckligt om ni frågar mig. ibland undrar jag hur jag kunde låta det gå SÅ långt?!  den 2 nov började mitt nya liv, men även den 8 januari å började de om igen. haha. helt sjukt.   vecka 26 i morgon...

2010-05-31
12:14:03

Ny vecka ny tag?

idag är det måndag IGEN?!! hur gick det till? aja, ny vecka. vilket innebär nya möjligheter inte sant?
planerna för veckan är :

måndag : jobb 16-22
tis: ledig  och plugga
onsdag: ledig och tandläkaren
torsdag: föräldrautbildning  och plugga
fredag : plugga saaaatan
lördag: jobb 7-14  grilla?
söndag : jobb 16-22 ?

är nämligen så att jag måste ha de muntliga nu den 7 juni . äntligen säger jag bara. sen är det full fart som gäller.
vet säger det hela tiden men nu ÄR det SÅ.
blir jag beviljad havandeskappenningen ( som jag förövrigt skickade in om idag) så är jag ledig from 17 juli ev tidigare beroeende på hur jag känner. och då blir de självklrt plugg. hoppas sommaren blir fin så man kan vara ute och plugga, mys! kanske blir FÖr varmt. men jag vill bli färdig med utbildningen innan jag ska ut och jobba igen efter mammaledigheten.  dels för att det blir lättare att söka jobb då.

för övrig har jag jobbat i helgen lite pengar men nu blir de tre helger i rad. gör ingenting för jag får ju lön för de sen.

Bebis mår bra. sparkar och myser med mina revben. :) det gör ingenting så länge finaste mår bra. det är det viktigaste.

2010-05-29
23:39:51

trist löööördag

blev ingen glassmaskin.. den jag kollade på skullen man frysa in själva skålen i 8 timmar innan... okej att man ska behöva frysa en frysplatta, men hela skålen.. aneeej får allt vänta till vi ska till ullared. har en billigt på netonet tror jag. grön skit läcker design...

var hos mamma annars , blåbärpaj. mumma!! annars händer de inte alt för mkt.sambon har vatt hemma idag med mig. bara typ kollat tv och käkat. trist lördag men vad ska man göra.
vi kollade brudens far 2 och forest gump :D