Alltomkirsten

2009-04-29
16:28:30

en bra dag

körningen gick bra dock var de as varmt i bilen. men de fick gå . efter så kolla jag lite på skopunkten sen åkte jag hem och handlade lite och nu sitter jag här och är lite arg. tvättmaskinen har inte kommit? och jag behöver tvätta. störigt. hoppas den kommer innan måndag annars får jag ahndtvätta lite tröjor. :P hehe som man gjorde förr i tiden typ.

kom på en nackdel med att bo här xD att vi har bara 3 kanaler just nu xD får se om vi orkar fixa fler någon gång fast egenligen behövs inte de nu på sommarn när man ska vara ute och leka. haha.

nu ska jag snart böja med maten och sen blir de uppackning i kväll/natt för baby är ledig i morron om de inte ändrats vill säga.

2009-04-29
08:15:49

idag

snabbt inlägg innan jag ska cykla till höganäs och ta bussen till stan för körlektion.
igår så kollade vi film med fredde och lotta, as bra film för att vara om bilar death race hette den. se den vettja!!
idag så ska jag handla och sånt sen om solen är framme ska jag mysa i den, yäy ! :D  lovely.
sen i kväll skulle baby och jag fixa med lägenheten, kommer bli fint när de är klart, helt säker på det. hehe

ihelgen är ju planerna att använda vår grill, as fn webergrill. för er som inte vet är det en märkes grill ;) haha

nej nu ska jag fixa mig och äta lite innan jag b eger mig.
2009-04-28
15:23:33

åter

usch så tråkigt att plugga men skönt att det går frammåt iallafall.
tvättmaskinnen skulle komma idag, men än har jag inte sett den tyvärr. hoppas den kommer i morron, måste ju ha rena kläder. men det borde den iaf göra. ska tvätta upp de vi har cóch hänga ut.lukta gott =D 
om en stund ska jag plugga lite till.suck. men men måste göras.

i morron ska jag vara hemma från praktiken. har lite att fixa med. ska ha körlektion bla annat. helt seriöst s¨å funderar jag på att byta körskola¨för hon bara gapar och skriker jobbigt. behöver någon som kan vara lugn. men men känns dummt att byta med iofs.

nu kom rörmockaren xD men han gick in till grannen. få se om man kommer hit sen, hmm? han kanske arbetar till halv fem. för de andra börjar sju och slutar fyra som arbetar här. men men får se.

skulle behövs cykla ner till höganäs och hämta ut pengar med till vår grill oc´h ute möblerna. sen blir de garanterat grill i helgen om jag känner danny rätt vilket jag borde göra.

nej åter till arbetet!!