Alltomkirsten

2012-02-28
11:05:18

massa babbell

Skruttan är på dagis nu. :) som hon saknat sina kompisar. hehe! fick två kramar av två söta killar med. hehe. gulligt!! hon var bra i magen i morse ( ä'r sån varannan dags här) så efter ett snack med dagis ansåg vi att det är ok att hon kom :)  dock funderar jag på om det kan vara laktos,gluten eller ägg hennes mage inte vill med :/ ska prata med bvc om det på torsdag. kanske kan få en remiss så de kollar upp det.
jag menar mjölk är jag känslig mot nu efter operationen. fiser så sjukt äckligt. blää.. och för mkt laktos mår jag illa. vi provade laktosfri mjölk och det fungerade faktiskt mot min mage. usch ja, vilka problem.

Annars så blev de fika igår med mamma, tack! :) och sen kom danny o Ida in till ikea så köpte vi bebissäng. :) äntligen. nu är det bara vagnen som ska hämtas. problem? ja.. vart ska vi förvara en syskonvagn? har jag den i bilen blir de ju problem om vi ska gå promenad. Ida sticker ju direkt hon får chansen ;) hehe. skulle ha den i förrådet men jag kan inte rensa det själv. allt är staplat upp till taket och de når jag inte. ;/ tyvärr får man ju ingen hjälp heller... nåja..

finns det något jag hatar är det att vara beroeende av andra människor.  jag vill ha ett liv där jag sliipper fråga om hjälp för att klara det vardagliga. jag vill så mkt jag , jag vet. hehe!! vet dock att det blir smidigare när min lilla "stora" mage kommer ut. men då börjar ett nytt kapitel som 2 barnsmamma. kanske redan innan jag hunnit fylla 22 vem vet?! jag funderar hela tiden på hur jag ska hinna. ni vet?  klä på barnen,frukost , Ida ska till dagis hem och vila , hömta Ida, göra alla sysslor, städa,tvätta,laga middag, lägga in kläder,handla osv. sen ska barnen nattas osv. sen ska man hinna med att ha ett liv med. ni vet, vänner, fika, träna osv. nåja, är mitt eget val, till stor del iaf. 

kan säga att just nu hoppas jag att det blir en liten resa 2013, hade jag behövt och har jag gjort mig förtjänt av. jobbigt att lämna sina små 1 vecka men de har ju en pappa som har precis lika mkt ansvar som mig. sen är det ju utbildningen.. om jag ska  läsa sjukvårdskursen eller om jag ska ge mig in på en riktig utbildning. barnmorska hade varit så häftigt. 3års studier plus jobba 1år sen 1,5års studier igen. då är jag typ 30. haha. nej men nästan. 
sen handlar det ju om våga. satan att man är sån fegis.vi får se. ska njuta av mitt år hemma med lillbebisen först. mkt kan hända på ett år. hehe. 

nej kolla tradera lite. sen hämta pluttan 13.30 sen laga middag , tvätta och städa. så är det. nytt järn på torsdag och måndag sen prover ¨på måndag,förhoppningsvis. måste rinnga barnmorskan. 1 månad sen jag var där på kontroll sist :/ vill gärna bli försäkrad omatt huvudet fortfarande är neråt. föda i säte är inget jag har lust med. hehe 
2012-02-27
11:54:43

förlossningen och dropp

strax bege mig in till lasarettet då. har inga kläder, alltså.. lever i mina pjyamasbyxor..tur lillbebisen kommer snart så man tappar några kilo. har hela 11 kg att att brottas med sen. men det tar vi då.

händer inte jätte mycket mer, kanske fika på väla med mamma om inte kanske jag tar mig en runda till. just loooove to spend money. som inte finns. nåja. skulle behöva köpa lite till min stora tjej men även min lillbebis. sen har sambon faktikt inte fått sin födelsedagspresent än. mådde så sjukt dåligt runt hans födelsedag så kom aldrig iväg. han fick bara presentkort på bensin och snus. hehe. lovade honom ett par kallingar. ;)

jäkla virus som går alltså. sambon verkar ha fått en släng av Idas skit. så antagligen blir det inget dagis. hon har redan bajsat typ 5ggr sen 7 i morse. och dagis ringer så man får hämta om de bajsar mer än 2ggr. och Ida som redan har problem med magen. usch stackare. nåja, vi får se hur dagen utvecklar sig.

nåja, lite kläder, kanske har leggins och en tunika eller ngt. sen blir det förlossningen. cola dropp. hatar när de sticker i handen bara. usch! :/ hhihi!!
2012-02-25
13:22:36

Helgen

Lördag och jag är redan slut ;) hehe!! sambon fixar en bil och Ida sover middag. har betalt räkningarna så det är gjort. nu ska jag bara strukturera upp det som blev över ;) behöver ju inhandla lite saker nu i mars. :) spjälsäng bla. brinner typ i knutarna. lite sega med det faktiskt. får väl in till ikea på måndag eller ngt. nåja, löser sig.

går in i vecka 36 idag, alltså 35+0. 35 hela veckor och 0 dagar. = 36 veckor. skummt räknat. nu dröjer det inte länge innan vi är en familjemdelme till tror jag, Ida kom i vecka 37+6. kanske jag får en fin födelsedags present, vem vet?
iallafall så ska jag ta det lugnt en vecka till sen blir det full nitti. då ska bebisen ut ;) nej ska strax avnjuta en kopp varm oboy innan jag sätter fart. har några alternativ. antingen städa( behövs) eller åka hem till Idas farmor& farfar där pappan i huset befinner sig. det sist nämda låter mer lockande men å andra sidan lämnade pappan i huset oss med fetedisken som han LOVADE att diska idag. ( gör det i kväll sa han) men alla vet att när jag ska börja med middag vill jag inte ha disken där så då svär jag en lång mening och tar disken. ;) så är det faktiskt. ;) hehe

nej!

i morgon är det söndag så då hoppas jag på mys hela familjen. :) och måndag blir de coca cola dropp ;) hihih!!
sen i veckan blir det dagis för fröken och egentid för mamma. behövs då fröken närgången är i farten. ska vara med överallt och trotsar med maten. suck! var riktigt jobbigt igår, men idag åt hon lunchen som var resten sen igår( igår vägrade hon äta) jätte fint! så nu blir det bara resten av målen att kämpa med idag. ingenaning om vad vi ska ha idag heller. får kanske komma på det ;)