Alltomkirsten

2010-10-29
18:05:44

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg

då var denna dagen också gjord. jag och snäckan tog en tur till familia. :) handlade lite gott till i kväll. var väl hemma vid 14 igen och då mös vi en stund sen har jag pysslat lite här hemma. skönt att när det är lite fint inför helgen. maten är fixad ska bara gratineras i ugnen sen är den klar. hungrig som tusan !! =)
men tur´att sambon kommer snart då.

i morgon är de höganäsmarknad. blir väl att gå en tur om vädret tillåter. sen är de ju faktiskt tradition med pizza så kanske man kan få sig en bit. hehe borde inte men hade vatt gott. nåja. det är heeeeeeelg :)

dopkorten har kommit idag med  =D så jag ska fixa adresser till de som skall skickas och köpa frimärke. sen ska antingen vi i helgen eller jag i början p¨å veckan köra runt till de som bor närma och lägga kortet i brevlådorna ;)
sen måste de planeras vad man ska bjuda på.  hörde från en hemlig tårtbeundrare till mig att hemmagjorda tårtor vore gott. hehe. kunde iofs gjort de. baka lite goda kakor och kanelbullar och så. får fundera ett tag och leta upp goda tårtrecept.

ohh just de, fanns massa fint på familia i klädes väg, men så fort man hittar ågot man gillar så, tänker man " nej magen är för stor" det ultimata hade vatt en platt mage. men dock är det inte gör mig.  ( om jag får julklappar i år hade presentkort varit roligt nu när man blivit några storlekar mindre ) hittade ett par gympadojjor med. men får fundera lite till. fanns så många olika par.

nej nu är det helg. :D
2010-10-29
09:02:03

tjoho, fredag idag :)

Fredag idag och det innebär fredagsmys. haha. idag blir det tacogratäng med såna tacochips och sallad. mumma!! :) eller hittade receptet på nätet så får se om de blir gott men det antar jag :) sen blir de väl lite gott med. har ostbågar sen förra veckan och sen önskade sambon lite godis. så får se vad jag hittar på :)

idag så har jag inga planer, sjukt trist och vädret är inte direkt underbart. suck!! så jag har lite andra funderingar, antingen ringa mamma eller åka till familia eller väla. nackdelen är bara att det får bli fönstershopping för det är snart jul med julklappar och mat , sen är ju dopen snart med. många utgifter som man inte riktigt vet vad de kommer bli :) 
längtar dock till jul, för vi ska vara här och JAG ska besämma julmaten för det blir jag som betalar den. blir massa sill,lax,ost,janson,köttbullar,prinskorvar,kroppkakor och massa mer gott. ahh.. mumma!!!

nåja blir bara hungrig av att prata mat. :)

igår så gick jag ut en sväng på kvällen, behövde lufta mig lite efter några jobbiga timmar med snuttan, hon vart så arg och ledsen. antar att magen gjorde ont för hon pruttade som bara den. stackars!! :( men iaf. jag gick en bit sen funderade jag på om jag orkade jogga en bit, så jag joggade. haha. helt sjukt var år sen..var ingen lång bit men jag blev trött och så motiverad till att fortsätta. så mina planer är att köpa ett par gympadojjor :) har baa ett par stövlar,ett par skate skor och massa tygskor så ja, inge bra skor att jogga i precis.

ställde mig på vågen idag , precis som jag tyvärr gör varje morgon och guess what? :D det rör sig. :D det kanske finns en chans för mig med. thihi!! :)

nej man vad fan ska man göra idag?  måste röra på mig iaf annars blir de inget gottgott i kväll. haha. köra med utpressning. ;) eller ska jag skita i familia  och så och stället ta en städ dag? vi ska ju handla lite sen, men ja, svåååårt.
2010-10-28
13:29:49

min stora tjej!!

åh skruttan väger 4640gram nu och 55.5cm lång . =) det tar sig. :) just nu ligger hon i vagnen och jollrar lite mellan hickningarna. haha.

efter ett samtal med moster så gick jag en promenad väsby runt och fixade med uppsägningen. så nu är det gjort. och nu är det fixat med Idas namn med. men de blev inte som det var tänkt men skit samma. sambons efternamn först eftersom hon Kunde tydligen inte ha mitt först efter som vi inte är gifta. men men, älskar henne iaf. :)

har fått o mig lite lunch med. rester sen igår.. pastagrätnäng. massa gratänger här för i morgon blir de tacogratäng. hehe. gott!!:)

ska snart sätta på en maskin tvätt sen har jag gjort vad jag behöver.
just de. jag måste gära praktiken, och det sugen men få se de possetivt att det kansk e blir en jobbmöjlighet. så ska läsa de kurserna jag kan utan praktik sen får jag ha de 3 veckorna och sen läsa resten utan praktik sen ha de 4 veckorna sen. men de blir nog först efter jul. båda praktikerna. nåja