Alltomkirsten

2011-05-31
10:23:42

utflykt och massa.

åh!! finns så mycket jag vill göra idag men vet inte vilken ende jag ska börja i faktiskt. handla sakerna till torkvindan blir nog på bauhuse så dyrt på optimera. och när jag endå är där i krokarna kan jag ju kolla loppisar och ta en fika med mamma. men vill man verkligen förstöra dagen med detta underbara väder och sitta i bilen? hmm?

jag har iallafall tvättat 2 maskiner tvätt och ska starta den tredje så kan jag hänga upp den i kväll ifall vi nu åker i väg en tur. rester sen igår kan vi äta till middag så det är fixat. frågan är ju bara om det är några loppisar öppna idag. googel it. sen måste jag posta brevet om dagisplatsen och ringa och tacka nej till väsby förskola. och i kväll ska sambon klippa gräset och jag ska plugga. tur jag kom ganska långt igår måste jag säga. tur jag har en så snäll dotter :) hon är alltid så snäll! =)

nej blir nog fasen en liten utflykt. lika bra att fixa sig och vi kan åka direkt efter prinsessan vaknat. !!
2011-05-31
09:25:54

kvinnor fixar mans göra!!

när karlarna inte har tid att fixa får man fixa det själv. jag vill ha upp min torkvinda. så¨idag ska jag och Ida fixa ett fästa och något att  gjorta fast det med. sen ska jag tvinga sambon att gjorta fast den i kväll. :P får hota med att inte tvätta hans kalsonger annars, hehe

 

nåväl, först behöver Ida lilla en tupplur och mamma behöver lite smink. sen är vi redo!!

2011-05-29
08:48:11

Söndags babbel

nej nu är jag fruktansvärt trött på detta vädret. det regnar och är mulet precis heeeela tiden. det är INTE okej!! idag är det dock 18 grader men vem vill vara ute när det regnar?
idag är det sambons tur att ha sov morgon och så klart vaknar primadonnan kl 05. gahh men efter en flaska välling i sängen somnade hon om till 8. så jag får väl vara nöjd. :p

så fort sambon behagara att sitga upp ska vi se om vi ska göra till varuförmedlingen i stan. har fått lite nojja på loppisar.
i morgon är det måndag igen och jag har maaaassor att göraverkligen.. blir stressad. tur hjärtat är ledig på torsdag ? för det är man väl på kristihimmelfärd? nåväl hoppas iallafall de för annars vet jag inte hur jag ska hinna allt. hade behövt en skrivare men .. undra om jag får ta med Ida upp på skolan och skriva ut papper? får ringa och höra. där är ju många data salar så varför inte tycker jag. man stör ju liksom inngenannan..

måndagar innebär också jobb och storhandling. men efter jobbet är jag SÅ trött. haha går upp vid 05 för att hinnan innan sambon ska iväg. för er som inte vet är jag städkärring 2 dagar i veckan totalt 5 timmar. spsrar iaf en föräldra dag i veckan. haha, plus mina varannan helg så det för la duga!! :)

fick föresten brev i fredags om att Lillan ska börja på sjöcrona avdelning stjärnan :)kommer säkert bli toppen. sambon ska ju skola in henne men jag ska se till att vara med några gånger så jag får se vad det är för människor hon sa va hos hela dagarna. hehe men annars måste jag jobba som en turk då.  usch tiden får så fort. snart 1 september ju. :/ älskade unge!! hehe snart dags att tänka på syskon ju. haha !!!  nja tror jag klarar mig bra med min fina tjej några år. så en sladdis när jag är 30 sen är jag nöjd. hehe.

nästa vecka har jag inget planerat så om någon vill gå promenad eller fika eller något så hör av er!! :)