Alltomkirsten

2013-11-30
11:31:21

Nov. 30, 2013

Jobbe lördag fast börjar kl 14. men är så opeppad men jag vet att det blir super bra när jag väl är där.

Theo vilar middag och ida pillar på alldeles för mycket idag.

snart är det färdig målat i sovrummet och dags för tapeter. nu jobbar vi mycket nästa vecka men vi siktar på tapeter till helgen. :) på fredag nästa vecka då, ska jag köpa julklappar till barnen & mannen.
så det blir gjort.

sen skulle jag vilja hitta en skänk eller typ en lång och låg byrå att ha i hallen uppe för nu när vi tar de lilla sovrummet så måste vi ha mer förvaring till kläder och så. mycket man vill ha.

Funderar och kollar på resor också , hade velat åka någonstans när jag blir 25. mer än ett år kvar men då vill jag gärna ha med barnen. inte billigt att åka 4pers men hade varit sjukt mysigt. nåja får fundelilura på det.

just de ska vara kvar på jobbet i 2mån till siste februari sen får vi se. jobbigt med så små snuttar men om inget oväntat händer får jag några månader till sen i kommunen. så denna våren blir tuff för jag SKA köra matten nu på 25% och jobb på 95% som sagt jag är motiverad och ska fixa detta hur lång tid det än tar :) för mina barn om inget annat.

och snart januari och då slipper vi pressen med taket. och då blir det lite roooligare igen. hihi!
2013-11-29
13:56:06

belive in yourself

varför ska ingenting gå lätt för mig? livet väljer alltid den svåra vägen. varför?
jo, för att jag klarar det.

väntar på ett samtal som hoppas kommer idag. blir lite stressad. men dagens plus är att chefen sa att jag är en tjej att satsa på. hihi!

iallafall börjar allting falla på plats, jag vet vad jag vill & nu ska jag sträva efter det. fast det blir motgångar och allt känns hopplöst så SKA jag nå dit jag vill.2013-11-28
08:55:04

måla måla

målade fönstret, dörrkarmarna och runt elementet igår. och nu på fm ska de målas igen. sen en gång till sen blir det tapeter. tänk vad allt tar längre tid än man tror. men får använda lite kvällstid så är det snart klart.

blåser ute idag . usch blir så kallt i vinden också.

ser lite ljusare ut på jobbfronten men vill vänta tills jag vet något om det andra jobbet. så om en vecka vet jag vad jag sks jobba ett tag. :) häärligt! är glad om jag bara har ett jobb faktiskt.

hade varit mysigt med lunch på saluhallen idag men måla är viktigare så nu kör vi.
Bilder kommer.