Alltomkirsten

2010-12-31
12:02:55

hejdå 2010 välkommen 2011

nu har vi äntligen flyttat och nu håller vi på att packa upp :) egentligen skulle jag bara testa om någon i närheten hade oskyddat trådlöst internet och visst så nu surfar jag gratis ;) perfekt. haha går inte sjukt snabbt men man kan kolla sin mail iaf. :)

började flytta kl 10 igår och var vök färdiga vid 16.30 typ men endå har vi saker kvar. men de kan man ta i min bil :) skönt iaf att bo inne i höganäs nu. :) slipper man ta dessa små runder där bilden sluukar bensin som faaaaaaaaaaan. nåja.

ville bara önska alla ett ått nytt år.

tänkte att jag kunde skriva lite om året som gott om några dagar.
2010-12-26
16:32:47

Annandagen

då var väl julen så gott som över för denna gången då :) fick god mat och trevligt sällskap förutom min trevliga lillebror. suck!! alltid ska man behöva skämas.

nåja, annars så har Ida krånglat lite nu med maten och varit gnällig. men det verkar vara bättre nu min lilla pluttis!!
nåja vi är i full gång med att packa och har  packat 5 kartgonger och 3 svarta sopsäckar idag. riktigt mycket skit har vi. behöver nog den 15 kartonbger till MINST. haha. usch.

iallafall så borde vi få nycklen denna veckan som kommer. :) sen är vi redo. thihi!!
ska inhandlas köksbord,gardiner. sen blir de lite på ikea till snuttis rum med, då hon fick presentkort på ikea  i julklapp. gumman!!

ska strax ta och äta lite mer julmat, står mig långt upp över ööööronen kan jag lova. uhhhää... men men skar är de slut. haha.

nu i veckan ska vi köra i till stan med och byta en julklapp som var trasig. kansker blir något klädesplagg på väla om sambon eller mamma vill se till Ida medans. eller kanske jag klickar hem något plagg på nätet, har ju mellandags rea där med. hehe.

ringde och fixade så vi kunde flytta bredbandet med och de kunde ta 2-4 veckor, vilket inte alls är bra då mitt plugg drar igång igen den 3dje. får gå som det går.  ska föra sååå mycket jag bara kan fram tills dess. dock är de svåårt när sambon är hemma hehe myigt att han är det faktiskt. så mysigt. :)

ha en fortsatt bra jul :)
2010-12-23
08:19:12

23 december.

min lilla skatt var skit pigg vid 5 i morse så vi har varit vakna ett tag nu. haha. börjar bli pigg. hehe.
idag har jag en del att göra inför i morgon. dels ska jag fixa revbenen, göra lite fler julgodiskulor, fixa tvätten, måste även ut en sväng i snökaosen. till city gross.  känns precis som jag glömt någon julmat.
men vi har iaf ordnat ; janson, köttbullar,prinskorv,kroppkakor, bröd,ost,smör,leverpastej, lax,sill, kalvsylta,pressylta, 3 sorters korv, räkor,rökt fisk, revben, baconjanson, ägg,majonäs,skinka, pepparkakor,mandelmusslor 2 sorters julgodis, vanlig risgröt och ris ala malta,körsbärsås och saft sås. hoppas de räcker. men ska kolla en tur till på city gross för säkerhets skull..

även inhandla en sak till i julkappshögen.. måste sluta vara SÅ nojjig. måste tro att det blir bra för en gångs skull.
ska iaf slå en en hög med klappar i kväll när lillan sover. vi slog in några paket igår men de var tråkigt. haha. men men, kommer säkert bli bra.

har inte mycket att förtälja mer än att uppdateringen kommer bli låg nu dels för flytten o dels för att sambon är ledig till den 3 januari :) får passa på att umgås så mycket det bara går annars jobbar han ju ganska mycket :)

men ni får ha en goood jul om jag inte skriver mer :)