Alltomkirsten

2012-06-29
12:21:14

fredag

22månader blir min lilla madame idag :) 2års kalas om 2 månader :) tiden går så fort men jag älskar att vara mamma till mina barn!
har haft mysiga dagar med moster nu. varit på väla , fikat på kakboden , promenerat och myst! härligt faktiskt. känner mig ju ganska så ensam men nu är jag back on track;) nej men på bättre humör iaf så det är skönt!
hanlade lite till barnen på rean och en tshirt till mig.

på söndag ska jag och sambon ha lite egentid, blir inte jätte länge för theo är så liten gillar inte att lämna bort då. men vi behöver lite ensam tid. så blir antagligen familia &pang eller kanske väla igen. får se. skulle iaf behöva mig en regnjacka.

la precis Ida för middags vila så jag ska dricka lite te & mysa medans barnen sover sen blir det fortsätta städa. är ensam med barnen hela dagen. ända till 20 i kväll. men så är de, hjärtat måste ju jobba så. tråkigt väder. inget direkt vara ute & busa i. nåja..

Ida sa till igår att hon ville kissa. danny skulle ta på henne pjyamas & blöja men hon blev skit sur och skrek "kissaaa" så då sate jag ju henne såklart på toa och tjejen kissar med en gång och blir super lycklig. så nu har hon både bajsat & kisssat. super bra. vi ska köpa en sån toasits så hon kan sitta på toa . hon gillar toan mer än pottan så, så får det bli.

Theo har skrattar riktigt för första gången nu, super mysigt! han är så stor redan. han har en pjamas som ida hade när hon var 6 månader. hur sjukt?! jag menar han är knappt 3månader. puh! lillemannen allstå!

en annan sak är att jag blir gaaalen. vägde först 58.1 sen några dagar senare idag då vägde jag 59.. blir galen. är super rädd att det är p-pillerna.. för jag äter nyttigt, dricker mkt vatten och rör mig varjedag. skit är det iaf. får jag över 60 slutar jag med dem. kommer ju aldrig komma ner till 55 nu till dopet. om en månad. vad ska jag göra  och hur?! blir galen. nåja, får väga mig 1 gång i veckan istället. annars blir jag ju knäppare än jag redan är.

theo ska få 3månaders vacinationen den 4de på onsdag alltså. blir nog bra det. och dagis har ändrat tiderna, it sucks. så idag ska på dagis 8-11 mån-fre. lööönt liksom.. lämnar henne kl 8. jag och theo går en timme. kl är 9 hem äta frukost kl 9.30 vila till kl 10 sen ska theo ha mat och så sen är det bara att hämta henne. blir ju mer spring än nytta tkr jag.. så hon ska inte gå varje dag. får vara hemma med oss om det blir fint väder. tur de bara är de tiderna i en månad. annars hade jag blivit knäppis.men allt för mina barn!! :)

nej nu te, vila & sen stääääääääda.
2012-06-26
08:57:13

vill vill vill

Så då var skrutt på dagis och theo sover en tur. jag har betalat räkningarna så nu är det gjort!
vad dagen har att erbjuda har jag ingenaning om. som vanligt är ju vädert så jäklans tråkigt.blää!!

igår var vi iaf på ikea och toys a rus. Ida fick en docka som pratar.hehe. ska bara batteri i sen så. sen drack jag en lyx milkshake från max och när danny svänder åker halva ut i min väska.. yes liksom.. kladdigt värre. som jag ´ville svära.. herre min själ alltså. som danny skrattade, hehe. nåja, var ju faktiskt ganska komiskt liksom. och vet ni vad lillskruttan säger?! " mamma kadda" = mamma kladda.  jo tack. hehe.

26 juni idag kallt som attingens ute och blåser. riktigt sommar väder ju ;) och jag är såå avundsjuk!! alla åker till ullared!?!?!? jag vill med juuuu... vill inte åka själv och  danny kan inte följa med för jag tkr theo är för liten för att lämnas bort så många timmar. och barn ska definitivt inte åka till ullared.så hummm...what to do liksom?

snart blir ida 22 månader. hur sjukt är inte det? om 2 månader är min älskade dotter 2år!! då blir det kalas. hehe. ska se om jag hinte hittar en gunghäst till henne.och en saccosäck hade jag velat köpa till fisen. men vart ska detta få plats? ja, jag tjatar men nytt boeende tack! dör snart här alltså...

lutar iaf, åt helsingborg eller ängelholm. just nu bryr jag mig inte bara jag får komma från höganäs. så får vi möjlighet att kolla på en lägenhet så gör vi det. så det så. vill här ifrån nuuuu!! :) många andledningar. men största är att jag vill ha ett plan så Ida kan få ett fint rum. och theo med då så småning om. först  får han börja sova hela nätter. vaknar mellan 02 och 03 sen mellan 06 och 07. man vänjer sig så det är inte så farligt längre tkr jag. men endå.

just de. ätit massa skit heela midsommar. massa sill,bröd,grädde till gubbarna osv och guess what?! gått ner lite till. inte mkt men så still som det ståll är jag lycklig. :D exakt 3kg kvar. hinner nog inte till dopet om jag inte skyndar på. men vad gör det? knappt 3månader sen jag var gravid liksom. så vad kan man begära. hehe. men jag SKA INTE tillbaka till socker beroeende. te är mitt beroeende. choklad te.. mums!!

som sagt..
2012-06-24
22:14:50

ullared

tråkiga söndag, tur den är över. hehe!!ska strax krypa ner bredvid mannen.

moster har varit i ullared och nu är jag apsugen. hehe. blir väl först lite rea på väla sen längre fram i höst ett ullared besök :)

godnatt!