Alltomkirsten

2011-04-29
13:03:53

happy life!

extrajobbet i morse gick bra och på måndag skriver jag anställningsavtal :) känns riktigt bra. det är ett sånt självständigt arbete. kommer bli kalas. :)

Ida vilar för närvarande och snart eller nör hon vaknar ska damen få käk och sen blir det promenad. blåser dock en hel del idag men sånt är livet!! :)  29april idag vilket innbär att loppan blir 8 måander idagkl 15.41 för att vara exakt. hur underbart är inte det. min fina fina prinsessa. Alla säger " vänta med att skaffa barn osv!" men jag kan ärligt säga att vi har inte förändrat våran livstil för Ida kom. nu krävs det dock lite planering men annars har vi inte ändrat på någonting. :)

nåväl jag sitter och leter "parhus" i helsingborg för sambon har gått med på att titta ifalljag hittar något. en bra start iallafall. sen får vi se hur det blir med det. :)

nu får ni ha en trevlighelg för jag ska jobba lördag & söndag.
2011-04-28
17:59:43

underbara liv!

åh vad bra mitt liv är just nu, älskar verkligen när det GÅR bra!!:) har haft en urmysig dag fast vi inte gjort speciellt mycket!!:) bara gått runt i helsingborg och pratat och fikat osv.  helsingborg är verkligen underbart på sommaren!! ännu en andledning att försöka få med sambon på noterna att flytta in där. nåja tror det är önsketänkande.

Nå väl, en ny underbar dag börjar i morgon =) ska upp mega tidigt för kl 06 ska jag testa ett extra jobb. som isåfall blir 2ggr i veckan i 3.5 timme. så hoppas det öe något för mig :) spara spara föräldra dagar =) sen iallafall efter det ska jag till hemvården och skriva delegeringsprov och när det är fixat ska jag och hjärtat hämta förlovningsringen jag lämnat in på förminskning. :) tror endå inte jag får en diamantring. hihih!! :P
sen blir det eftermiddags dejt med jenny, så hoppas nu det blir lika underbart väder i morgon!! :)

och i helgen ska vi först ta en runda på marknaden på lördag och sen ska jag jobba kväll =) och söndagmorgon blir de jobb igen. ska bli mysigt att få komma igång och träffa alla underbara gamla igen! :)

förstår ni att jag älskar livet nu?:P hihih!! bara jag kan spara de dagarna nu så kan jag ha praktik utan att behöva oroa mig för pengar under praktiken. då kan jag ha praktik 3 dagar i veckan ha 2 fp dagar och jobba 2 dagar. för man kan ju faktiskt säga att man när ledig när man är hemma med hjärtat för hon är så underbart snäll!!ni skulle sätt henne idag, riktigt duktig. både på ungdomsmottagningen & alla timmarna i stan med Lotta och samuel :)

riktigt solskens humör är vad jag har idag. åhh happy!!