Alltomkirsten

2014-09-28
06:20:38

Sep. 28, 2014

Danny började på projekt lilla toaletten igår.himla mer jobb tydligen. vi ska byta rören "stammarna" men då måste man tydligen in i graderoben och greja. nåja hoppas det blir färdigt till jul. ;)

toaletten där uppe är så dum då barnen vaknar när jag går upp. och inte nog med det måste jag ju sminka mig & borsta tänderna. lär de vakna å skrika igen..stackars mannen. så hoppas de bara tar ett par veckor.

ska bli gråklinker & vittkakel. mindre handfat & ny toastol. kommer bli tusen gånger bättre än de andra äckelpäckliga...


igår tog jag ävrn HPV sprutan mot livmoderhalscancer. ska ta en till om 2månader och 1 om 6månader. ska boka till till cellprovet också. lika bra att besiktiga underredet...

jobb idag 7-14. låt tiden gå fort. Men det gör den nog! så får vi se om vi ska köpa rör i eftermiddag . eller imorgon.

fler bilder kommer ..
2014-09-26
11:55:03

Sep. 26, 2014

jäklar vad sur jag var igår på jobbet. kokade av ilska. nåja sandlådenivå faktiskt. har fantastiska vårdtagare och många fantastiska kollegor men tycker lite synd om mig själv. hehe.

har sett lite på vad jag har för alternativ också. och antingen jobbar jag extra på timmar någon annanstanns eller hittar ett vikariat . inte lätt men allt beror ju på mina betyg. hehe.
har iaf skickat några intresseanmälningar & ska sätta mig och se vad jag mer kan söka.
finns typ inget roligt att söka på högskolan där betygen ska va liite lägre förutom lärare. men har sökt de med. får hoppas på ett mirakel om en månad.

ledig idag & jobbar helgen plus måndag . och familjen är lediga helgen plus måndag. kul ju...

blir rent deprimerad faktiskt. well well...
får fokusera på att överleva helgen..