Alltomkirsten

2010-09-30
14:53:52

förrvirad mamma!


snuttan ligger på nappen. usch!! :P  så är de när man tappar den i sömnen. thihih!! (om ni inte fattat de har jag tagit bort den)

jag är ganska förrvirad. var Bvc i morgon. haha. men tur jag såg e innan vi åkte dit. :) v tog en liten promenad på 30min i stooooora väsby istället och snuttis har sovit 2 timmar ju så jag har gjort lite uppgifter. :) har en kvar sen blir det att ändrs och så. de kan jag göra i morgon eller i kväll eller eftermiddag. får se.

jag ska iallafall snart fixa lite med tvätten och så. förbereda maten. sen när hjärtat vaknar får hon ny bölja och mat. blir mys med <3  hon har en period på dagen där hon är vaken 1-2 timmar. och efter de när hon somnat igen ska jag dammsuga. om jag hinner annars får de bli när jag får tid. hjärtat mitt är viktigast i världen. :)

nåja, nu ska jag hämta posten.
2010-09-30
11:46:47

vardag

alltså fick en så irroterande kommentar i morse. den lät så här" du är mammaledig för fan så njut sitället för att skriva om ditt pluggande"  mer irrterande att denna var anonym.  måste börja med att klar göra lite saker. jag är mammaledig och jag njuter men man ska inte sluta leva bara för man får barn. Ida är viktigast för mig och då innebär det att jag måste ha en stabil inkomst och ett bra jobb. alltså behöver jag göra klart min utbildning som jag började med redan innan jag blev gravid.  jag vill inte bli en mamma som lever på soc och innte kan ge min dotter det hon behöver. så dne kommentarer var ganska onödig! :)

nåväl igår åkte vi till stan och handlade skor och så. sen var vi hemma hos idas mormor :) mysigt!!

nu ska vi snart bege oss till bvc och väga mitt hjärta <3 när vi kommer hem om Ida sover ska jag passa på att göra lite nytta men är hon vaken blir de massa mys!! :):)  torsdag idag och jag har fortfarande inte öppnat mina bäcker för plugg. usck!! men men mysigare att vara med Ida hehe.

i kväll blir det antingen lassange eller köttfärslimpa til middag. :)  lika gott vilket som faktiskt =)

nej nu ska vi fixa oss.
2010-09-29
08:04:09

onsdag idag

onsdag idag. vet inte vad vi ska göra. men dock vet jag vad jag borde göra. just de. plugga. men tyvärr är jag ganska shoppingsugen.. inte bra! vill ha nya skor ,en varmare jacka och ett par jeans. hmm...  blir nog stan.

kör in sambon så han är på jobbet vid 10 sen slutar mamma vid 12 och då blir de skopunkten och engelbrecktsboden.  mellan 10 och 12 får jag och fisen gå en promenad i stan. blir kanske söder eller gågatan får se vad vi gör. :)

känns lite som om jag drar mig för att plugga, men får väl lära mig att prioritera tiden. i morgon får de bli plugg. ska bara till bvc  med lillan annars får de bli en promenad och plugg jag mååste annars kommer bli så stressad sen. måste dessutom plugga in några veckor för 15 veckor är läänge. aja de fixar väl sig de med.

nej om vi ska komma iväg till stan innan 10 så är de bäst jag fixar mig. allt tar typ dubbelt så lång tid när man har barn hehe.