Alltomkirsten

2009-03-31
10:55:23

Hoppet är det sista som överger människan.

precis. hopp är de jag har mest av. finns så mycket jag vill med mitt liv. så många saker jag vill uppleva och förändra. Mest av allt vill jag att de 9 april ska blir en bra dag, och sen vill jag att det ska gå relativ snabbt. men de jag har läst så kan de bli innan detta året är slut. och det är ganska läskigt att säga hejdå till något som varit med en hela livet. Nästa torsdag kan bli början på ett nytt liv. förhoppningsvis kanske jag åste tillägga.

sen vill jag ha mitt körkort. jag SKA ha det innan sommaren så är det bara OKEY?!  jag måste våga tro på mig själv och det ska jag göra. Nästa körlektion ska vara felfri jag göra mitt bästa göra det jag kan. för jag kan om jag vill och JAG VILL!

sen vill jag ta studenten med G ialla ämnen men det är inga problem för det kan jag. och jag vill!

Sen vill jag jobba. jag vill jobba mycket och tjäna och spara pengar. som jag sen kan åka till thailand för. jag vill till många länder. jag skulle vilja åka till, :  Thailand, filipinerna, nya zeeland, vietnamn, kina,indien, usa,england, mexico och maldiverna.  Men thailand är viktigast absolut. jag vill SÅ mkt så det inte går att beskriva. SÅ mkt vill jag.

Sen vill jag ha en fin bil,en sportmodell med vinge och kjolpaket och hela skiten. och den ska ha 300 hk så det så. sen ska jag visa att jag kan köra ;)

sen vill jag ha 2 små bebisar och baby ska vara pappan xD  jag ska klä dem i söta kläder och de ska bli så bortskämda. och jag ska aldrig bli som min mamma var till mig utan jag kommer bli värre xD haha.

Sen vill jag gifta mig, ett utomhus bröllop med svanar och vit stora blommor och jag och min man, den närmsta släkten och massa god mat. sen en bröllops resa till maldiverna bara min man och jag. barnen får mormor passa xD

sen vill jag flytta till ett underbart vitt tegelhus med många fönster och stor trädgård. i trädgården ska det vara många blommor och sen stor altan med en stor pool och inne i huset ska det finnas en bastu och jacuzzi.
Tiger och smulan ska få varsen klätterställning och en stor mjuk madrass att sova på. vi ska ha en städerska och en butler. xD 

sen ska jag jobba som chef på ngt stort företag och tjäna flera tiotusental kronor i månaden  och bli rik.

sen ska jag vinna på hästarna och ge mamma lite pengar det kan hon behöva ;)


hoppet är det sista som överger människan.....
2009-03-30
19:19:51

pyssel

Fy vad jag har varit duktig idag :D  efter körlektionen handlade jag och sen pluggade jag  från 13-17  så nu är en sak fixad iaf. 12546 to go. men det fixar jag.
nu har jag gjort middag och käkat men baby har inte kommit än så han får värma sin mat.

nu funderar jag på att vika och sätta på en ny tvätt maskin och vattna blommorna. börjar helt seriöst tycka det är roligt med blommor, jag som lovade mig själv att inte bli som mamma. haha. men men xD

sen måste jag betala räkningen, mobilen. sen diska efter maten.

sen ska jag se tonårsliv, en tjej är med där som jag följt hennea blogg i typ ett år så det är roligt att se henne på tv med.  kolla själva vettja  i svt 21.30


nu ska jag pyssla.

2009-03-30
08:01:17

måndag

ny vecka nya tag... eller inte. 5 dagar till påsklov, det borde jag väl klara av tycker man. åh nej utan jag missar halva dagen idag för jag har körlektion, men man måste ju prioritera. jag vet jag klarar skolan iallafall, men jag kommer inte klara körkortet om jag inte går på mina lektioner,så det så.

men iallafall, veckans planer är:
Måndag: Körlektion , skolan, plugga
tisdag :  skolan, studie besök,skolan, plugga
onsdag: praktik 8-16 plugga
torsdag plugga, praktik 14-22
fredag praktik 8-16 (borde plugga)

mycket plugg, men då slipper jag de sen iallafall. skönt det.

i helgen så hände inte så mycket men i fredags sov jag :P haha
i lördags så var vi med thommie, hängde i stan och glodde folk. alltid lika kul haha.
igår/söndag så var vi på väla,familia och pang med lotta och fredde. handlade faktiskt för 500kr som jag inte har råd med. men iallafall :P måste unna sig ngt:P  hehe köpte två linnen på gina, en stavmixer och massa små saker på pang.

nej nu ska jag klä mig och fixa med mina cv som jag ska lämna på två ställen idag i stan.

ha en bra dag