Alltomkirsten

2010-02-24
17:35:28

Onsdag

Goddagens!

Nu har jobbet flyttat till höganäs och eftersom bilen fpr körförbud om vi inte ombesiktigar den inna lördag så  ska vi ställa bilen i garaget i kväll och så ska mitt hjärta förhoppningsvis om jag ber snällt fixa den till mig så jag kan köra ett år iaf. vilket betyder att jag ska cykla till jobbet resten av veckan. kallt.Men ack så duktig jag kommer bli. kanske inget att hurra för men är de 1km så är de allt. hehe. kanske inte så kul kl 22 på kvällen men bilen måste bli bra.

igår träffade jag mamma och vi åt god mat. hehe var trevligt tyckte jag.  idag har jag jobbat, duktiga mig! och sen har jag städat käket och tvättat två masi´kiner och precis ställt in köttfärslimpan i ugnen så ska alldeles strax skala potatis. god middag. jag är förjäkla duktig.  nu jobbar jag:

Tors: 16-22
fred 14-22
lör 7-16
sön 7-16
mån tis on och tors 15-20
sen lördag 16-22

sen får jag väl mer hoppas jag.

fick lönelappen idag och det är en helt okej lön som vanligt. eftersom jag ör ekonomisk kan jag spara tusenlappar trots jag och sambon delar på alla gemensama utgifter. man vet ju aldrig om de skulle hända något oväntat spm ny med bilen typ kanske behövs grejer.

nu kallar maten och undan plockningen.
2010-02-17
12:03:54

veckorna går

precis, veckorna går.. vilket i sig inte är helt fel. vill bara det ska bli sommar och sen höst. kan kanske bli vår först och då går de snabbt. jag har massa planer för våren och sommaren.

vet inte vad jag ska skriva men jag jobbar och sliter tjänar pengar betalar räkningar och sparar så mycket det bara går. En glad nyhet är iallafall att försäkringskassan ringde i morse och ville veta hur mkt jag tjänade í januari och eftersom jag inte fårlönelappen förän den 26 så skulle han höra av sig då. så det lutar ju åt att jag får en liten slant till sparkontot där iaf. tackar man inte nej till. verkligen inte.

nu jobbar jag iallafall  idag 15-20 tors 16-22 fredag 15-20 lördag 7-16 söndag 16-22 sen ledig måndag och
på tisdag händer något underbart. som dock är hemligt. många hemlisar här nu för tiden men snart får ni veta.

med pluggandet går de sådär motivationen är inte speciellt hög just nu men ska ta tag i det där snarast. boka en tid till de muntligauppdraget så jag kan börja på nästa kurs. sen får vi se hur jag gör. har ju som sagt chans till akassa nu men den kan jag inte utnyttja om jag pluggar. men jag ska iaf göra klart de 2 jag har kvar sen får vi se hur de ser ut med jobb och så.

och bara så ni vet är jag LYCKLIG!!