Alltomkirsten

2014-02-26
21:42:00

Feb. 26, 2014

schemamöte, check
matteprov , check
stor handlat check


nu börjar stressen lägga sig. puh!
& om jag inte klarar provet får jag ändå inte reda på de förän om några veckor så det betyder att jag inte ger upp för det eventuellt gick dåligt. hehe!

& nu ska vi göra vårt eget önskeschema till jobb. vet inte om jag skrev det men 31/3 börjar jag på nytt vikariat på 82% har 95% nu. och siste april lär jag får min fasta tjänst. :) lite mindre i plånboken men jag kommer jobba nästan bara 7-14 såå skönt :)just det. idag åkte theos hår ;) tog fram trimmern. återkommer med bild på honom i morgon.
2014-02-25
18:37:23

just de

fick några frågor om operationen eller får frågor ganska ofta faktiskt.
Ska se om jag kan svara på något iallafall.

Jag skickade en egenremiss till sjukhus som utförde operation och berättade om mig och varför jag ville genomföra den.
fick sedan komma på ett besök och väga mäta och bli godkänd. sen blev jag kallad. väntade ungefär ett år från jag bestämde mig till jag låg där.

innan operationen fick man gå på plulverdiet i 4veckor för att minska fettet kring levern.

man får egentligen inte bli gravid förän ett år efter men Ida kom som ett brev på posten. :) men allt gick bra den graviditeten. :)

eftersom jag var gravid efter operationen gick jag först ner och sen upp men efter förlossningen gick jag ner till mina 56 sen blev ju theo till och fick upp ungefär 17kg och efter några månader vägde jag 56 igen :) har gått ner 42kg. så då kan ni räkna ut vad jag vägde innan.

jag tränar ingenting men har haft & har perioder då jag gått promenader, simmat eller tränat gym. men som heltidsarbetande 2barns mamma finns inte riktigt tiden. men drömmen är att kunna jogga 5km. :)