Alltomkirsten

2014-08-30
21:07:28

Aug. 30, 2014

vad lite jag skriver här nu för tiden :/ fick en smärre chock för ca 2v sen och det tog tid att landa i detta. men nu är det under kontroll iaf.

kalaset gick bra. Fick massa fina paket min prinsessa ♡ åt massa gott!!2014-08-30
06:29:15

Aug. 30, 2014

La mig riktigt tidigt igår! känns skönt i kroppen idag. lite för ont i huvudet bara.
men att jobba en lördag? näääääää

älskling fyllde 4år igår. det firade vi mef plättar . hon blev glad för studsmattan. och gissa vad hennes farbror kom med ?! ;) jo två hamstrar. haha!!!

idag efter jobb är der fullfart....hämta tårta handla hem fixa med maten göra vid sig & kl 16 kommer det lite gäster på middag. blir inte så många men det är okej.

barnen börjar bli riktigt förkylda också. dagis baciller nu efter sommaren. puh! vill inte vabba hehe.

just de. Ida fick ett riktigt roligt Grattis kort igår som spelar och sjunger. hehe.
annars, ja mycket i huvudet som vanligt och tyvärr tror jag inte att det lär bli bättre. men o andra sidan vet jag ju det. ♡

nej lite smink o sen jobb! ♡
2014-08-26
06:28:36

Aug. 26, 2014

är så inivassens trött. har en period då der är svårt att sova igen. :( & trodde på allvar att jag var ledig idag men nopp...7-16 & stor handla står på schemat. ...roligare kan man ju ha faktiskt.

är helt chockad faktiskt. hur lite endel bryr sig. fast att vissa vet vad jag går igenom just nu är det bara Sambon & kollegor på jobb som får det att fungera. sjukt egentligen hur ensam man är...men skit i det. det är de som verkligen finns där när man behöver en kram man skall sätta värde på. ♡

vill ha torsdag o ledig dag typ nu...inte för att jag kan/får sova för barnen men ändå. hehe. måste köpa presenter till Ida på torsdag också. men vad? allt lilla loppan vill ha är en blomma ...Haha...studsmatta har hon helt glömt så de kanske det blir till våren istället.

Trött trött trött. ...