Alltomkirsten

2012-11-30
08:17:33

Nov. 30, 2012har börjat på andra boken av tre. och jag vill bara läsa & läsa. vilket ni förstår inte går med 2 huliganer ;)

men kan belöna mig med att läsa när alla måsten är gjorda .
pulled pook för första gången ska vi ha idag så blir hemma dag då den ska va i ugnen typ 5h.
men först handla lite grönsaker och mjölk.
när Theo vilar hamnar jag i bokens klor. åh längtar ;)

kommer bli en mysig helg och på måndag kör vi på jobb igen. 75h i december. sen är jag åter hemma mestadels. ska bli mysigt att vara hemma igen . roligare nu när de är större :)

imorgon ska jag äta gott och bara njuta. mongoliska buffé . sen ska de rotas barnkläder & på söndag någon form av julskyltning.

trevlig helg! återkommer med många bilder :)

2012-11-29
10:02:44

Nov. 29, 2012

väntar på Theo ska vakna från Sin lilla vila .

ska hoppa i lite kläder sen beger vi oss till stan . fast nu blev jag mer sugen på familia . har ett ärendet på h&m. sugen på pang.

har lite att fixa idag också, ska sänka Theos säng , fixa schema till jobb ( from nästa år 1/1 ska jag vara hemma 7dagar i veckan. så kommer jobba mindre och vara med mina fina barn mer) lågsäsong på Dannys jobb så han ska bara jobba 75% :) . & schemat är inte till min fördel . han slutar inte 15 längre utan 16 vilket innebär att jag inte kan jobba kvällar. shit samma ska bli mysigt att mysa med mina fina!
ska kolla mer på matten ikväll och sen har jag 20 sidor kvar i boken. har andra delen liggande så hinns det vet jag vad jag ska göra när alla måsten är gjorda :) hihi!!
så här finns att göra, belive me.

blir crepes eller vårrullar till middag idag. tiden är knapp & Theo bara sover. bra pigg på Väla.
2012-11-28
19:01:57

Utkast: Nov. 28, 2012

Thoe han är svår somnad han.. med ida la vi henne bara isängen och sen somnade hon . hände ibland att hon grät något litet. ingenting fungerar nästan med denna mannen. jag lägger honom i sängen han får nappen och "snutte" sen sätter han sig upp. jag lägger honom och så kan det hålla på. eller så tappar han nappen och börjar gråta. och får han inte de sablans nappen somnar han ALDRIG. idag gör gossen följande.. jag lägger honom.. han reser sig kryper bort i andra änden av sängen och leker med min sänglampa.. så i morgon är det JAG som sänker sänker sängen. måste bl nån ordning på detta.
hade han sovit hela nätter hade jag fixat en lite hörna i hallen till honom. men blir så långt att springa om han vaknar 20ggr på en natt.

nåja..har börjat läsa " femtio nyanser av honom" och jag är FAST!! herregud! jag skrattar och sen gråter jag när tjejen i boken gråter. känner mig kränkt när hon gör det osv. vilka känslor. MAMMA!! du får läsa den när jag är klar. har 200sidor kvar. läst 300 igår och idag. hehe. ska läsa mer nu OM de vill sova.
hade behövt åka till affären med. pust!

vad annars? jo har fått en bra mattelärare i kursen. hon har rättat ut några frågetecken. puh! hoppas hoppas nu att jag ska klara detta. kommer iaf göra mitt bästa!men det är svårt.

sen finns det några andra problem med men de tas inte här.

trevlig kväll!