Alltomkirsten

2015-09-28
08:28:40

...

Känner mig stressad. Kryper på insidan av kroppen. Har tusen grejer att göra.  Och då kommer jag inte riktigt skott med saker och ting och blir då ännu mer stressad.  

Dagens är att få klart här till kl 15. Gott om tid då mina kids vaknade 7. Så jag är ju helt slut. Hade behövt sova ut. Eller så är det för att jag är sönder stressad.  Vet inte.  
Ska storhandla också.  Hade varit skönt att få röra sig lite också, bästa medicinen mot stress. Och sen plugga plugga högskoleprovet sen var den lediga dagen slut.   
Jobb resten av veckan sen. Tur jag är ledig i helgen.  Är nog tom tre ledig :D   

Bjuder en bild på min kille 😘

2015-09-18
09:55:13

....

September springer i väg i rasande tempo!  
Snart är det väl jul.  
Fredag idag som bekant.  Är standby o väntar på jobb till kl 16. 
Barnen är rastlösa och undrar när de ska till dagis, nja när jobb ringer. Får snart hitta på något.  Blir ju lite gjort iaf. Tvätt o städ så att säga.  
Det mysiga med hösten är alla ljus!  Så mysigt!  Älskar det!  Är lite sugen på långa bruncher också. 

Just nu funderar jag mycket på livet.  Vet ju precis vad jag vill.  Jag vill plugga till ssk,  köpa gymkort som man får billigare som student.  Jag vill åka på semester och köpa en ny säng.  Skaffa ett intresse och umgås med vänner.  Hur härligt hade inte det varit att ta en långpromenad, fika eller gå på stan. Nåja, jag är ju inte direkt den som inbjuder till det i heller.  

Något som hade varit riktigt roligt,  hade velat planera in Lisebergs julmarknad. Verkar så genuint o.mysigt.  Men åter igen,  med vem?  

Är så trött på att om jag vill göra något får jag göra det själv. 
Får väl boka lite massage och tycka synd om mig själv istället.  

Skit liv. 
2015-09-10
08:35:06

...

Nu är hösten officiellt här även om solen fortfarande inte riktigt har gett upp ännu.   och det gör ingenting för jag är inte redo för hösten riktigt ännu.  
Jag har som vanligt alldeles för många projekt på gång. Högskoleprovet är ju ett men jag får inte riktigt någon ro i kroppen till det. Men oavsett ska jag fortsätta tills jag når mina mål.

Barnen är glada att sommarlovet är slut så de får träffa sina kompisar på dagis igen. 

Annars står ullared, Kalmar och julgalan på schemat denna höst. Blir så klart massor av jobb också. har fått en heldel i köket nu under hösten också.  Ska även träffa banken för att gå igenom vårt bolån samt pensionen och så. Så lite händer det här faktiskt.  

Borde ta tag i kroppen också. Men alltid hittar man på ursäkter och bortförklaringar .Suck! 
Jobbar dag på söndag så då borde jag kunna cykla till jobbet faktiskt. Blir ändå 6km tur/retur bättre än ingenting. Cyklade ett par gånger innan jag köpte min lilla Torsten. Opel.  Sprillans ny fick tom liljor o rosor i en fin bukett för att jag valde den firman.  Fin gest som uppskattas.