Alltomkirsten

2011-01-30
17:44:43

=)

då är det söndag . fan va tiden går fort åter igen!!'

helgen har vatt mysig. i lördags fick vi besök och idag har vi gått lång promenad. :) mysigt!! har ju vatt SÅ fint väder!! :)

planerna för veckan är:

Mån: träffa fina jecica och hennes lilla moa , samt storhandla och den dagliga promanaden. och inte att glömma. tränning.

tisdag : blir de väla och ikea. ska handla födelsedagspresenter till mamma och sambon :) sen blir de nog hem till mamma en sväng efter det.

onsdag: blir det träning och en långpromenad.

Torsdag : ska vi till bvc`s föräldragrupp för första gången. spännande =) blir även långpromenad här =)

fredag : blir de träning. sen hörde jag ett ryckte om att moster skulle komma ner. *:)

utöver detta blir de plugg. blir ju lite mer nu när jag ändrat studietakten. me va fan. måste ju bli klar någon gång =)

ja men ja... fortsatt trevlig söndag :) för det ska vi ha med pannkakor,solsidan och WALLANDER :d
2011-01-28
16:05:24

trevlig helg.

Denna fredagen har jag hunnit med endel =) dagen började på gymmet. gick bra oc konditionen blir bättre =)
sen väl hemma åt vi mysfrukost och sen fixade vi oss och gick hem till Angelica& hennes fina Amanda =) sedan gick vi vår näst intill dagliga promenad. lite kallt men Ida hade det gott i vagnen =)

sen gick vi hem och fixade oss igen för att ta bilen till kunskapsforum och ansöka som studiebidrag, alltså bidrag och INTE lån =) tydligen kunde jag få de fast jag var mammaledig. aja bättre sent än aldrig.  sen åkte vi till city och handlade precis som alla andra. SUCK!! sen tankade jag .

nu myser vi här hemma tills det är dags att börja med maten. blir inget lyx idag men farlukorv o pepparotsås blir de =) och efterrätt i form av en sämla. man måste ju får unna sig på helgen. :)

på kunskapsforum ändrade jag studie takten med, står på Nti`s hemsida att man bara kan plugga 50% och 100% men det gick tydligen att plugga 75% med. så det blir det. :) och om de fungerar blir de 100% senare =) vill helst vara klar tills Ida börjar dagis :)
trevlig helg !!
2011-01-27
09:15:13

110127

torsdag. tiden springer iväg. sjukt måste jag säga.

nåväl, idag vaknade lillan vid 06. men men är ju pigg nu iaf. hehe.  mitt lilla hjärta. det är så mysigt att se henne utvecklas och upptäcka nya saker. mysigt!! =)

sitter och kollar plastikdoktorn nu och klart man blir sugen på lite större tuttar. haha men ja. om man ska ha de får det ju bli när jag är nöjd med barn. hehe. vem vet kanske får många barn. hehe. eller bara Ida. jag är så lycklig vilket som. :)

jag måste bestämma mig för en dag som jag ska väga mig på. kan inte hålla på att väga mig varje dag. så från och med nu är det måndagarna som gäller.

japp japp. nästa vecka händer det lite saker. ska bli roligt. :)
vi ska på vår första föräldragrupp , moster skulle komma tyckte jag mamma sa. vi ska in till stan och fixa födelsedags presenter till mamma och sambon. ( mormor och idas pappa) alltid lika svårt. vet iaf nästan vad som ska inhandlas. sen blir det ju träning och promenader som vanligt. :) fast idag lär det inte bli någon. minus 7 grader. burr fryser rumpan av sig.

tänkte iaf handla lite , fredagsmys till i morgon och sen ska jag handla för jag har varit så sugen på att baka bullar nu. inte fika bullar utan mer frukost bullar och ha i frysen och så till de morrnarna vi har mysfrukost tillsammans. =)

just de, jag behöver köpa nya skor med. suck! mina vinterskor läcker in så blir blöt om fötterna när det är vått ute. suck. så jag tänkte ta två flugor i en smäll och köpa träningskor med, de andra jag har är inge vidare. kanske mamma behöver skor med? på sko punkten ta 3 betala för 2? ;) ;)

yes yes. och på lördag blir min skatt 5månader. hur sjukt?! hehe stora tjejen nu ju. hehe det lustiga är att hon blir aldrig 6 månader då februari bara har 28 dagar och ida är 6 månader den 29 hehe. så hon går från 5 månader till 7 :P haha.

ha en fin dag!! :)