Alltomkirsten

2014-05-31
16:44:14

May. 31, 2014mina fina buskids! :) ♥♥nu har matte betyget kommit in & well behörig! ;) tyvärr har jag alldeles för dåligt meritvärde så får köra högskoleprovet ett par ggr till :) kanske borde börja kolla på det redan nu. så jag får koll på läget & förhoppningsvis ett bättre resultat nästa gång & jag kanske vet till 100% vad jag ska satsa på.

blev lite sugen på att läsa psykiatri 1 &2 eller akutsjukvården. har en plan till att få göra praktiken nämligen. men det får jag ta tag i efter semestern isåfall. ♡

2014-05-30
08:13:45

May. 30, 2014

älskade fredag är här! :) ♡ ska bli skönt att vara ledig i helgen. är totalt slut. somnar stående snart... :(

men i helgen är det jag & mina älskade kids! vi ska göra massa måsten, titta på pippi, förbereda matlådor, skriva handlelista, baka & leka massor.
och vila middag ;)

ikväll har jag lovat mannen köpemat. ställer in mig på en riktigt god ost o skunksallad. ska handla hem lite mer till helgen. lite lördags gotte.mina två älskade ungar ♡ massa kärlek !
2014-05-29
06:30:49

May. 29, 2014

Har snart gått ner de där två kg igen ;) vet att man kan gå upp två ner två osv men står inte ut med att två kan bli tre osv.
har upptäckt att jag kan äta kvarg. kan inte äta fil & yoghutt men kvarg o keso går. perfekt frukost.

två knäcke till frukost
kvarg till lunch
frukt till mellis
kvarg till middag
1knäcke kvällsmat.

jobbar hela dagen 7-14 15:45-22 så lär bli såhär.
har sovit skit i natt. vaknat vid 3 & tankarna snurrat.

läste när jag blev usk att när man går igenom en kris/trauma går man in i olika faser. stämmer så väl.
först var jag arg på **
sen ledsen
sen förbannad
och nu känner jag att jag kunde gjort mer att jag kunde ju sett och lyssnat. fick massa tecken men lyssnade inte . trodde inte.
nästa fas är väl sorgefasen.

fast jag vet att du inte vill att jag ska må dåligt av detta. så jag ska kämpa för att finnas för dig och visa att jag bryr mig. ska vara med hela vägen. ♡♡♡♡ men det är tufft.

ska gå till jobbet nu och vara den förbannat duktiga undersköterska jag är och vill vara! älskar mitt jobb.och jag skriver till dig. det är min terapi. kanske borde skriva mer för mig hjälper det.