Alltomkirsten

2011-03-31
14:26:16

Att göra något jobbigt

När man länge funderat på en sak, och tvekat och funderat och undrat 100ggr om hur man ska göra samlas det liksom som en klump i magen som bara blir större och större. och när man väl tar sig i kragen och gör det man egentligen måste göras är det som om man blir ett ton lättare. underbart!! ingen big deal egentligen men nu tänker man på konsekvenserna av att man var ärlig. var ärlig!
2011-03-30
18:08:52

att funderas på....1. man lär sig av sina misstag - om någon får en att må dåligt,ska man inte umgås.

2. lägg inte energi på de som inte lägger energi på dig. - man ska inte behöva tjata, utan man får inse att det inte finns samma känslor.

3. vänta inte  - vänta inte , du missar så mycket i livet & man lever bara 1 gång.

4. tänk innan du talar - om man inte tänker inna kan man oftast säga för mycket & sen  många sig till tusen att man sa något.

5. sjuk inte till samma nivå - om man stör sig,kan man inte göra likadant själv för då har man inte rätt att gnälla.

6. säg i från - säg ifrån när det inte känns bra.

7. låt dig inte "tofflas" med. - låt inte en enda person styra ditt liv. man lever bara en gång! man ska ta vara på livet och leva det på sitt sätt.

8. Lita inte på någon  - oavsätt vem det är, så kan så mycket hända.
2011-03-30
18:00:26

åhh sköönt!

det känns att våren kommer smygande nu, hoppas bara den inte luras en gång till för det är ju SÅ underbart!
vi tog en promenad genom Höganäs runt hamnen och sen hem. tog två timmar. haha träffade massa trevliga människor. gamla lärare,  gammal klasskompis,svärmor osv. riktigt trevlig promenad måste jag säga. och när jag kom hem vart de 9 grader. underbart!!
blir det lika fint i morgon är det ju bud på att ta en långis, kanske kan åka in till mamma och ta en tur med henne,allt beror på moster. haha Hon kommer ner några dagar och jag måste bara träffa henne =) sen dopet sist ju:/ 4 månader sen.
nåja.
Ida sover, och jag ska väl snart börja med lite käk. inte spciellt sugen på att fixa med äta bör man annars dör man typ.

annars händer inte för mycket. hade egentligen velat skriva en hel roman här. hänt lite FÖR mycket de senaste dagarna tycker jag. man man lär sig av sina misstag iaf.

trevlig kväll!