Alltomkirsten

2009-11-30
14:55:32

Veckans planer

 
tisdag:
jobb 16-22
onsdag: fixa hemma plugga
torsdag: jobb 16-22
fredag: idooool handla klappar,plugga
lördag: 7-16
söndag: 7-14

kommer nog vara lite ringrostig. haha. tur de finns pärmar man kan läsa vad man ska göra. hehe.
längtar som en tok till jobb. hihih. man blir ganska  knas på att bara gå hemma hela tiden. sen att man får lön för det man gör gör ju inte saken bättre heller.
och nu när jag får min som utbildning kan jag jobba i danmark och tjäna skit bra. vore kanske synd med tanke på att jag är duktig på det jag gör. men men. alltid nice med mer pengar till min drömresa.

ibland så vill jag göra något drastiskt, typ ändra  livet. typ flytta någonstans långt bort eller så.  lite nytt lilsom. tråkigt när man tröttnar på att alltid ha de samma.
hehhe som det här med sambo, att behäva anpassa sig osv. tänk att bo själv och inreda med vad man vill och göra vad man vill osv. hade inte det varit härligt. hehe dock trivs jag med min sambo, som har sjukt dålig smak och som inte låter mig ändra och inreda som jag vill ha de. undra vad han hade sagt om jag möblerat om och gjort som jag velat ha de en dag när han kommer från jobbet? haha han hade fått en chock.

ovan på allt, haha så får jag inte köra forden i morgon.. suck!! inga vinderdäck. man vill ju inte ha böter heller. för det är väl från den 1 dec? yäyyäy måste ju komma till jobb.
2009-11-30
14:43:58

give it to someone special

blir inget väla idag med lotta & fredde då lotta får krya på sig istället!! så jag får helt enkelt åka in till stan och hämta hjärtat och handla lite mat på willy.
vet ni jag ringde kunskapsforum och fick nr till de som håller i utb och jag var inte inskriven men hon skulle lösa det åt mig så snabbt hon kunde sen skulle hon åter komma.  så ikväll kan jag iaf börja med att läsa boken. 
nåväl jeansen är i toktummlaren och jag ska snart göra vid mig och äta knäckebröd. perfekt.  skit gott med ost! namnam. det är så svårt för jag reagerade när jag åt sill och ägg, undra om det är kokt ägg min magen inte vill? sen kan de ju vara att jag åt för snabbt med. hmm.. för att inte riskera ett "anfall" på jobb så ska jag leva på gröt,banan,yoghurt och knäcke.
idag var det väg dag. men jag glömde väga mig så får vänta tills nästa vecka istället. när jag fått min lön och handlat alla klapparna ska jag se hur mkt jag har kvar så kanske jag kan köpa ett par nya byxor som INTE hänger. men tills vidare får det helt enkelt duga.

jag funderar även på att åka till ullared i april/maj och shoppa loss :D sommarkläder och bara massa onödigt. hihih. förhoppningsvis har jag gott ner lite till tills april/maj. då ska jag köpa sånt jag inte köpt innan. heö dag på ullared. danny vill nog inte följa med, någonannan som vill? har ju ett tag på mig att spara.

2009-11-30
09:57:28

Måndag

redan måndag, helgen har gått fort. har hänt massa saker, både roliga och tråkiga. kollat film med fredde och lotta. gravdansarna som vi såg var sjukt läskig. hoppade till ett par ggr. hehe. annars har vi varit i garaget och i stan.
idag är jag hemma men i morron blir de jobb :D så underbart!!  16-22 så det är najs!  annars idag ska jag ringa kunskapsforum för jag ska som sagt börja plugga idag, dock vet jag inte alls hur eller så.  sen när danny slutar jobb kanske det blir väla, beror på.  min bil samarbetar inte just nu. suck!! 

nu ska jag betala räkningarna.