Alltomkirsten

2012-01-31
20:40:03

jag tro jag tro...

Jag vet vad jag vill =)  Haha!!  dock måste jag isåfall jobba ca 1år till sen utbildning på 1år. distans. finns i båstad. en vecka där och 3 hemma vilket gör att man kan kombinera det med jobb. hoppas det finns kvar sen med bara :)
så antagligen blir det sjukvård och geriatrik ( om höganäs kommun vill ) till hösten/nästa vår. blir kalas. :) så nu vet jag hur jag ska göra med föräldra dagarna iaf. dock väntar jag svar från försäkringskassan ang föräldrapenningen. gjorde ju ett bra misstag ;) som reulterade i att jag får mer pengar denna ledigheten :)

men och andra sidan vet man ju hur jag är.. :P veeeelar typ hela tiden!
2012-01-31
15:48:00

Beroeende!

Har blivit beroeende av lite konstiga saker denna graviditeten. kanske hade det förra med men det har jag glömt om jag inte skrivit upp det någonstanns ;) men iaf.

1, ost ost ost. ost &marmelad ,rån & ost. varm macka med ost. OST!!
2, tradera. kolla på saker, buda och fynda. allt från knappnålar till väggord och korsetter?!
3, te, oh massa te. ibland kanske FÖR mycket för mitt bästa. om man nu tänker till allt socker jag har i teet . men gott är det. allt från choklad och cocos till tropical. mumma!!
4, att fixa naglarna. med färg ,fransk eller med stickers. fixa och måla varje dag. känns så fräscht.

Tur att man har något att pyssla med när man ändå är hemma & dräller. nej men stillsamma aktiviteter. vet inte men jag har fått för mig att om jag skulle ta en raskpromenad på typ 4 km så hade de hänt "grejer" hm.. får gå en snabb promenad om bebisen inte kommit om 6 veckor , för att se om det fungerar.

ska snart förbereda en liten väska med kläder, att ta med till förlossningen med. hellre förtidigt denna gången än försent som förra, ;) packa i farten. haha. märks att nerverna börjar komma va? ;)

2012-01-31
09:41:08

Tisdagen den 31/1 = 60 dagar kvar

Dagis för min fina prinsessa idag :) ska hämta henne igen 13.30 :) undertiden har jag lite att pyssla med. sånt man inte kan göra när hon är hemma. som typ rota i förrådet. ska gå ut med julgranen som FORTFARANDE  står i trappen sen typ 3 veckor tillbaka. jotack ta saken i egna händer. tur man är kvinna ! ;)
fick värsta rycket igår. fixade på ovanvåningen. mycket kvar men en bra bit på vägen liksom. kommer nog bli bra när det är som jag vill ha det.

iallafall så tänkte jag fixa där nere idag, eller i em när jag hämtat prinsessan. behöver göra sånt som inte synd . rensa skåp,lådor osv. speciellt i köket. och speciellt min garderob. nåja, är ju exakt 2 mån kvar innan lillbebis ska komma så borde ju hinna det viktigaste.
ska måla mina naglar sen med. får se om det bara blir fransk eller om jag kör orange igen. lite coolt faktiskt, att när jag väntade Ida hade jag med långa naglar som jag målade och fixade med. samma denna gången :) kanske ligger en prinsessa i magen, vem vet, så många likheter denna gången och förra :)  vi får se. spännande faktiskt :)

nej nu ska jag kolla de " dagliga" bloggarna och sen fortsätta att att pyssla, faktiskt lite kul när man ser framstegen. :) ska nog kolla jotex om jag inte hittar en duk till köksbordet och nya gardiner. kan iof ta de gammla som är nya men endå, då måste jag ju stryka dem. haha jobbigt ;) nej  pyssel !

trevlig tisdag!