Alltomkirsten

2009-06-26
17:06:55

Drömmar om th och olycka.

pratar med en snubbe på msn om thailand. han bor visst där som jag med vill.  resa runt och leva livet. innan livet blir för seriöst. eller det är de ju typ redan.  ett jobb och massa pengar senare. jag har bestämmt mig för att åka 3 veckor- 1 månad ungefär. tror det räcker om man ska resa själv. jag har inga vänner och baby vill inte resa. iså fall om mammi vill med men de går nog inte.  så om jag har tur så börjarn på 2011 vill/ska jag åka. borde väl gå.  iallafall ett år jag kan spara och kan jag spara 3000kr i månaden blir de över 30.000kr ju. och de klarar man sig på mer än väääl. boeende inte mer än typ 3000kr beroeende på hur lyxigt. mat typ 1000kr sen shopping och äventyr kostar ju lite. men de räcker kanske till och med för  1½ månad. well wwell önske tänk.

innan så skulle jag köra och äta glass och då var de fullt med poliser och sånt vid rundellen och då visade det sig att sen bil kört över en man som skulle gå över gångstället med sin son. hemskt. sen han som gjorde de . körde över alltså köger den jaguar och han var handikappad. stört. man kör väl inte bil om de inte är säkert. han sa till polisrna ngt om växla och sånt.    hoppas mannen klarar sig iaf. stod där en timme och var nyfiken.


2009-06-26
11:08:24

jag hatar det

att sitta här hela dagarna får mig att bli deprimerad. fy fan vad jag hatar detta!! allt känns bara såå  värdelöst. musiken blir min räddning. ett jobb skulle vara utmärkt nu. eller kanske lite människor som ringer och frågar om jag vill vara med och hitta på ngt. men nej. känner mig fan ensammast i världen just nu. så synd om mig. eller kanske inte.

nå jag nu är de fredag och baby har semester en vecka. så det ska bli skönt. ikväll s¨å ska jag hämta mami på sofiero vid 22 tiden typ. sen ska jag hem till baby eller vart han nu än är. hehe.


2009-06-24
09:06:08

stranden

jaha, en ny dag och idag är det onsdag, så tråkigt. skönt att det är fint väder bara :D  18 grade ri skuggan dock blåser det men jag ska till stranden idag ialalfall. försöker bli brunare än danny, men än sålänge är jag bara röd tyvärr. hehe.  mmen de kommer . för så brun jag är nu har jag inte varit någon sommar innan. haha kan vara för jag inte kunnat sola så lätt. här är de bara att gå utanför dörren eller ta bilen till stranden :P hihih
antar att det blir domsten var så fint där. blir lite utflykt med. hehe. vi får väl se.

nu gör jag pannkakor iaf så sjukt sugen. hehe gott blir de.