Alltomkirsten

2009-07-31
17:43:56

snabnbis

sorry för den kassa uppdaten men har vait i kalmar sen i måndags och bara varithar haft det SÅ underbart! om jag någon gång ska börja plugga igen blir de i kalmar. men just nu blir de jobb.  eller inte idag iaf. hela helgen blir de. sen får vi se hur de blir. :)

nu ska jag fortsätta med pajen jag har i ugnen och sne packa upp och duscha osv.  ha en fin helg
2009-07-25
11:16:29

Så bra det blir ibland.

nu är ni nyfikna va ? hur det gick igår :P hehe.

jo det gick bra mjen jag blev skit sur på en som jobbar ordinarie där får hon och jag körde en runda med två i en  biloch när vi kom ut till vårdtagarna fick jag inte göra ett skit. hon bara  " sluta, jag gör de se" " nej jag fixar det" osv.  men sen åkte jag med en anna tjej på matrundan, så nu kan jag den i8 josntorp/farhult med.

annar är de ju första dagen i nyhamn idag med dubbel dag. yes ;) hehe men dew känns bra så hinner man komma in i det riktigt.  nu på morronen 7-10( med 30 min övertid) fick jag åka 1 personsrundan och de har jag träffas innan de jag var hos och så de man skulle vara 2 på med lyft och sådär kom en tjej och hjälpte mig för man får inte lyfta själv.
men jag tyckte faktiskt det gick bra,iallafall känndes de skit bra! =D  kommer jag bara in i det ordentligt blir det skit bra.

nu gör jag sallad till mig och baby, kykclingsallad med knaperstekt bacon. älskling jobbar med fast till 13 så jag hinner nog äta med honom innan jag måste iväg och jobba igen. looovely.!
2009-07-24
06:15:30

jonstorp

första dagen själv idag. är lite nervös. men det ska nog gå bra hoppas jag med hela mitt hjärta! men det gör det. jonstorp i dag. 7-14 antar att jag kommer få städa eller /och duscha. vi får se vad de sätter mig på. hehe. spännande.
i eftermiddag så vet jag absolut inte vad jag ska göra. vill till festivalen i kväll men ska jobba i morron bitti så det blir inte så roligt isåfall. men det kommer andra tåg. =) skönt att baby med jobbar i morron så slipper jag gå upp tidigt själv. :)
nu måste jag strax gå.


ha det härligt :D