Alltomkirsten

2009-11-30
14:55:32

Veckans planer

 
tisdag:
jobb 16-22
onsdag: fixa hemma plugga
torsdag: jobb 16-22
fredag: idooool handla klappar,plugga
lördag: 7-16
söndag: 7-14

kommer nog vara lite ringrostig. haha. tur de finns pärmar man kan läsa vad man ska göra. hehe.
längtar som en tok till jobb. hihih. man blir ganska  knas på att bara gå hemma hela tiden. sen att man får lön för det man gör gör ju inte saken bättre heller.
och nu när jag får min som utbildning kan jag jobba i danmark och tjäna skit bra. vore kanske synd med tanke på att jag är duktig på det jag gör. men men. alltid nice med mer pengar till min drömresa.

ibland så vill jag göra något drastiskt, typ ändra  livet. typ flytta någonstans långt bort eller så.  lite nytt lilsom. tråkigt när man tröttnar på att alltid ha de samma.
hehhe som det här med sambo, att behäva anpassa sig osv. tänk att bo själv och inreda med vad man vill och göra vad man vill osv. hade inte det varit härligt. hehe dock trivs jag med min sambo, som har sjukt dålig smak och som inte låter mig ändra och inreda som jag vill ha de. undra vad han hade sagt om jag möblerat om och gjort som jag velat ha de en dag när han kommer från jobbet? haha han hade fått en chock.

ovan på allt, haha så får jag inte köra forden i morgon.. suck!! inga vinderdäck. man vill ju inte ha böter heller. för det är väl från den 1 dec? yäyyäy måste ju komma till jobb.